3 eigentijdse rouwcentra om een laatste groet te brengen

Als blijk van dank voor het vertrouwen in onze “zorg voor uitvaart”,
bieden wij de eerste 5 ligdagen in één van onze funeraria gratis aan.

Elk rouwcentrum beschikt over moderne en sobere rouwkamers met oog voor de nieuwste technologieën. . De inrichting van de rouwkamers straalt rust en waardigheid uit. U kan kiezen tussen een eenvoudige opbaring of een meer luxueuze opbaring. Met muziek, bloemen, foto’s, gedichten, beeldmateriaal kan u de kamer samen met familie en vrienden een persoonlijke toets geven om in alle intimiteit afscheid te kunnen nemen van een dierbare.

Familie, vrienden en kennissen kunnen tijdens de openingsuren van het funerarium afscheid nemen van de overledene. Er ligt een rouwregister waar je iets kan schrijven. Kun je niet komen tijdens de aangeboden openingsuren? Contacteer ons, dan maken wij een afspraak. Wij ervaren dat er meer nood is aan een huiselijke geborgenheid en meer uitgebreide bezoekmogelijkheden, zeker in ogenblikken van grote droefheid. Daarom beschikken wij over de mogelijkheid om, met een elektronische toegangsbadge, op het even welk uur van de dag of nacht een laatste groet te brengen.

Dit zijn de openingsuren van onze funeraria:

Funerarium Oudenaarde
maandag tot en met vrijdag: 16 tot 19 uur
zaterdag en zondag: 11 tot 12 uur        

 

Funerarium Kruisem-Zingem
In samenspraak met de familie.
We verwijzen u graag door naar de rouwbrief.

 

Funerarium Mater-Horebeke
In samenspraak met de familie.
We verwijzen u graag door naar de rouwbrief.

Funerarium Oudenaarde

Het funerarium te Oudenaarde situeert zich in het midden van het uitvaartcentrum D’hondt in de Gentstraat 82, te Oudenaarde. Het funerarium te Oudenaarde staat bekend als “de piramide”. Net zoals in de Egyptische dodencultus, willen wij de gestorven mens eren. Een uitvaartcentrum helpt het sterven meer waarde te geven. In de piramide bevinden zich de ontvangstruimte, de rouw- en begroetingskamers, alsook het Meditorium voor afscheidsplechtigheden. De ruime parking recht tegenover het uitvaartcentrum biedt plaats voor een 150-tal wagens. Een in- en uitstapzone voor anders-valide bezoekers is voorzien bij de hoofdingang.

Funerarium Kruisem-Zingem

Het funerarium te Zingem situeert zich op het rondpunt in het hartje Zingem, vlakbij het gemeentehuis. Met deze centrale ligging trachten wij in een zeer brede straal rond het uitvaartcentrum de beste dienstverlening bij uitvaart aan te bieden.

Het funerarium te Zingem, gebouwd in 2001, biedt de nabestaanden moderne en eigentijdse rouwkamers. De inrichting van de ontvangstruimte en de rouwkamers voor de overledenen stralen rust en waardigheid uit. Slechts wanneer men tot rust komt en zich ‘thuis’ voelt, kan men de eerste stap zetten naar het moeilijke verwerken van sterven van een familielid of vriend.

Funerarium Mater-Horebeke

Het funerarium Quo Vadis situeert zich pal op de grens tussen Mater en Sint-Maria-Horebeke, schuin tegenover de Brouwerij Roman. Het was de vroeger allom bekende feestzaal QUO VADIS. Ook daar werd opnieuw gekozen voor een centrale ligging om de rouwende families in een brede straal rond het uitvaartcentrum van dienst te zijn.

Het uitvaartcentrum bevat een funerarium, aula en een koffiezaal voor rouwmaaltijden (‘Het Dorpshuis’)