3 eigentijdse rouwcentra om een laatste groet te brengen

Als blijk van dank voor het vertrouwen
in onze “zorg voor uitvaart”
bieden wij de eerste 5 ligdagen
in één van onze funeraria gratis aan.

Elk rouwcentrum beschikt over moderne en sobere rouwkamers met oog voor de nieuwste technologieën. De inrichting van de rouwkamers straalt rust en waardigheid uit. U kan kiezen tussen een eenvoudige opbaring of een meer luxueuze opbaring. Met muziek, bloemen, foto’s, gedichten, beeldmateriaal kan u de kamer samen met familie en vrienden een persoonlijke toets geven om in alle intimiteit afscheid te kunnen nemen van een dierbare.

Familie, vrienden en kennissen kunnen tijdens de openingsuren van het funerarium afscheid nemen van de overledene. Er ligt een rouwregister waar je iets kan schrijven. Kan je niet komen tijdens de aangeboden openingsuren, contacteer ons en wij maken een afspraak.

Dit zijn de openingsuren van onze 3 vestigingen:
 • Funerarium Oudenaarde
  maandag tot en met vrijdag: 16 tot 18.30 uur
  zaterdag, zondag en feestdagen: 11 tot 12 uur
 • Funerarium Zingem-Kruisem
  In samenspraak met de familie.
  Wij verwijzen u graag door naar de rouwbrief.
 • Funerarium Mater-Horebeke
  In samenspraak met de familie.
  Wij verwijzen u graag door naar de rouwbrief.

Wij ervaren dat er meer nood is aan een huiselijke geborgenheid en meer uitgebreide bezoekmogelijkheden, zeker in ogenblikken van grote droefheid. Daarom beschikken wij over de mogelijkheid om, met een elektronische toegangsbadge, op het even welk uur van de dag of nacht een laatste groet te brengen als de familie dit toestaat.

Funerarium Oudenaarde

Het uitvaartcentrum D’hondt in de Gentstraat 82 situeert zich in het centrum van Oudenaarde. Het funerarium is vlot bereikbaar en staat bekend als “de piramide”. Net zoals in de Egyptische dodencultus, willen wij de gestorven mens eren. Een uitvaartcentrum helpt het sterven meer waarde te geven.

In de piramide bevinden zich de ontvangstruimte, de rouw- en begroetingskamers, alsook het Meditorium voor afscheidsplechtigheden. De ruime parking recht tegenover het uitvaartcentrum biedt plaats voor een 150-tal wagens. Een in- en uitstapzone voor andersvalide bezoekers is voorzien bij de hoofdingang.

Naast de piramide ligt de Ark, een ruimte waar u na een plechtigheid samen herinneringen kunt ophalen tijdens een rouwmaaltijd.

uitvaartcentrum D'hondt Oudenaarde

Funerarium Zingem-Kruisem

Het funerarium te Kruisem situeert zich op het rondpunt in het hartje Zingem, vlakbij het gemeentehuis. Met deze centrale ligging trachten wij in een zeer brede straal rond het uitvaartcentrum de beste dienstverlening bij uitvaart aan te bieden.

Het funerarium werd gebouwd in 2001 en biedt de nabestaanden moderne en eigentijdse rouwkamers. De inrichting van de ontvangstruimte en de rouwkamers voor de overledenen stralen rust en waardigheid uit. Slechts wanneer men tot rust komt en zich ‘thuis’ voelt, kan men de eerste stap zetten naar het moeilijke verwerken van sterven van een familielid of vriend.

funerarium Zingem-Kruisem

Funerarium Mater-Horebeke

Het funerarium QUO VADIS situeert zich pal op de grens tussen Mater en Sint-Maria-Horebeke, schuin tegenover de Brouwerij Roman. Het was de vroeger alom bekende feestzaal ‘Quo Vadis’. Voor de inrichting van de aula en rouwkamers werd gekozen om de mooie natuur van de streek naar binnen te halen door te werken met hout en een heuse boswand. Ook hier werd opnieuw gekozen voor een vlot bereikbare en centrale ligging om de rouwende families in een brede straal rond het uitvaartcentrum van dienst te zijn.

Het uitvaartcentrum bevat een funerarium, ruime aula en een koffiezaal voor rouwmaaltijden: ‘Het Dorpshuis‘. Er is ruime parking achter en rechtover het uitvaartcentrum.

uitvaartcentrum Quo Vadis Mater-Horebeke