Uitvaartcentrum
Oudenaarde

Het uitvaartcentrum te Oudenaarde situeert zich in de Gentstraat 82, te Oudenaarde. Het station ligt op amper 50 meter van het uitvaartcentrum. Er is tevens ook een bushalte vlak voor het funerarium. Met de wagen kan u ons gemakkelijk bereiken door de richtingaanwijzers te volgen, die u reeds langs de N60 aantreft “Funerarium D’hondt”. De ruime parking recht tegenover het uitvaartcentrum biedt plaats voor een 150-tal wagens.
Een in- en uitstapzone voor anders-valide bezoekers is voorzien voor de hoofdingang.

Het funerarium te Oudenaarde staat bekend als “de piramide”. Net zoals in de Egyptische dodencultus, willen wij de gestorven mens eren. Een uitvaartcentrum helpt het sterven meer waarde te geven. In de piramide bevinden zich de ontvangstruimte, de rouw- en begroetingskamers, alsook het Meditorium voor afscheidsplechtigheden.

Het uitvaartcentrum bestaat uit:

  • Het funerarium
  • Het meditorium (aula voor 250 personen)
  • De Ark

 

Funerarium
ZINGEM

Het funerarium te Zingem situeert zich op het rondpunt in het hartje Zingem (thans een deelgemeente van Kruisem), vlakbij het gemeentehuis. Met deze centrale ligging trachten wij in een zeer brede straal rond het uitvaartcentrum de beste dienstverlening bij uitvaart aan te bieden.

Het funerarium te Zingem, gebouwd in 2001, biedt de nabestaanden moderne en eigentijdse rouwkamers. De inrichting van de ontvangstruimte en de rouwkamers voor de overledenen stralen rust en waardigheid uit. Slechts wanneer men tot rust komt en zich ‘thuis’ voelt, kan men de eerste stap zetten naar het moeilijke verwerken van sterven van een familielid of vriend.

 

Funerarium
Quo Vadis

Het funerarium Quo Vadis situeert zich pal op de grens tussen Mater en Sint-Maria-Horebeke, schuin tegenover de Brouwerij Roman. Het was de vroeger allom bekende feestzaal QUO VADIS. Ook daar werd opnieuw gekozen voor een centrale ligging om de rouwende families in een brede straal rond het uitvaartcentrum van dienst te zijn.

Het uitvaartcentrum bevat een funerarium, een aula en een koffiezaal voor rouwmaaltijden (Het Dorpshuis).