zerkentuin – urnemonumenten – gedenkstenen

In onze zerkentuin , naast het rouwcentrum in Oudenaarde bieden wij u een ruim assortiment grafzerken in diverse materialen (graniet, arduin, glas, aluminium …), verschillende vormen en kleuren. Bij interesse kan u steeds een gratis offerte bekomen. 

In het kader van ons totaal-dienstverleningspakket bieden wij u, enige tijd na de afscheidsplechtigheid dewelke door ons verzorgd werd, interessante voorwaarden voor de aankoop en plaatsing van een zerk. Zo is onder bepaalde omstandigheden de plaatsing van een  urnemonument gratis of bekomt u een waardebon van 200 euro bij de bestelling van bepaalde grafzerken uit voorraad. U kan steeds meer info en details bekomen bij onze rouwconsulent tijdens de bespreking van de uitvaartwensen.

Wij staan eveneens garant voor een verzorgde belettering en een correcte opvolging van de plaatsing. De toonzaal biedt een ruime keuze aan grafversieringen, gedenksteentjes, gedenkfoto’s in keramiek, porselein, graniet, gedenksieraden.

grafonderhoud & beplanting

Vaak wordt door de nabestaanden veel aandacht besteed aan grafbeplanting. Wij bieden u een op maat gemaakt grafonderhoudscontract aan: dit omvat de gewone onderhoudswerken zoals snoeien, mesten, …  evenals het aanplanten van seizoensgebonden plantgoed om het graf steeds een fleurige aanblik te geven. Zo bevindt het graf zich op elk ogenblik in een onderhouden staat en dit voor een vast bedrag per jaar.

grafzorg