Wanneer een naaste overlijdt, worden we als familielid diep getroffen. Of een dierbare lang ziek geweest is dan wel plotseling is heengegaan, de dood van een geliefde overvalt ons altijd.  Er  zijn een aantal zaken  die moeten geregeld worden meteen na het overlijden. We lijsten ze graag even voor je op. 

WAT DOEN BIJ EEN OVERLIJDEN IN 5 STAPPEN:

1 het overlijden moet eerst vastgesteld worden door een dokter die de nodige documenten zal invullen.

2 bel naar uitvaartzorg D’hondt 055/31.11.33 – 09/384.74.11, dag en nacht zijn we bereikbaar.

3 we komen ter plaatse om de overleden persoon over te brengen naar het funerarium. Of indien gewenst zorgen we voor de thuisopbaring. Jullie mogen kledij meegeven waarin de overledene het mooist opgebaard wordt.

4 daarna spreken we een moment af om samen te komen bij jullie thuis of in één van onze vestigingen om de nodige afspraken voor de uitvaart te maken. Probeer volgende documenten te voorzien: het attest van de dokter, de identiteitskaart van de overledene en eventueel het trouwboekje en rijbewijs.

5 indien je het wenst zal D’hondt, zorg voor uitvaart, instaan voor alle administratieve zaken en beslommeringen. Ook na de uitvaart kunnen we jullie hiermee verder helpen. Indien nodig kan je voor de rouwverwerking een beroep doen op onze rouwconsulent.

We zijn er om jullie te helpen, al meer dan 107 jaar.
Dag en nacht kan je ons steeds bereiken op de nummers 055/31.11.33 of  09/384.74.11